Termeni și Condiții

1. Definiții

1.1. "Magazinul online" se referă la platforma noastră online laptopservice.ro, deținută și operată de Lazar Computers Srl, CUI RO7851977, prin intermediul căreia sunt comercializate produsele.

1.2. "Clientul" se referă la persoana fizică sau juridică care achiziționează produse prin intermediul magazinului online.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Accesul și utilizarea site-ului sunt supuse acestor termeni și condiții, precum și politicii noastre de confidențialitate.

2.2. Clientul este responsabil pentru asigurarea confidențialității contului și a parolei sale și pentru toate activitățile care au loc sub contul său.

3. Comenzi și Plată

3.1. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, clientul confirmă că este de acord să achiziționeze produsele și să plătească contravaloarea acestora conform prețurilor și modalităților de plată specificate pe site.

3.2. Magazinul online își rezervă dreptul de a refuza sau anula comenzi în orice moment din motive justificate, inclusiv, dar fără a se limita la, erori în prețuri sau disponibilitatea produselor.

4. Livrare

4.1. Livrarea produselor se va face în termenul specificat pe site și în limita disponibilității stocului.

4.2. Livrarea coletelor se face prin Cargus, SameDay, sau FanCourier.

4.3. Comenzile cu o valoare mai mare de 499 lei beneficiaza de transport gratuit pe intreg teritoriul tarii indiferent de greutate numarul de produse comandate sau adresa de livrare.

Comenzile care nu depaseste valoarea de 499 lei, nu beneficiaza de transport gratuit, acesta fiind suportat de catre client, avand o valoare fixa de 20 lei indiferent de greutatea numarul produselor comandate sau adresa de livrare.

4.4. Comenzile receptionate zilnic pana in ora 15:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 15:00, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

4.5.Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-48 de ore de luni pana vineri (exceptand sarbatorile legale ) in intervalul orar 9-17.

4.6. Magazinul online nu este responsabil pentru întârzierile în livrare cauzate de firmele de curierat sau alte circumstanțe excepționale.

5. Returnări și Garanții

5.1. Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 15 zile de la cumpararea lor. Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 15 zile de la primirea comenzii Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).Returnarea produsului se face prin firma de curierat.

5.2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la receptia produsului returnat prin transfer bancar in contul comunicat de catre client .

Atentie : nu expediati produsul inainte de a avea acordul departamentului de retur, adresa de returnare a produsului poate fi diferita de cea a societatii

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

5.3. Magazinul online oferă garanții conform legislației aplicabile și politicilor specificate pentru fiecare produs în parte.

6. Confidențialitate și Protecția Datelor

6.1. Magazinul online respectă legislația română în vigoare privind protecția datelor personale și se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor furnizate de clienți.

6.2. Datele personale ale clienților vor fi prelucrate conform Politicii de Confidențialitate a Magazinului Online.

7. Litigii și Legislație Aplicabilă

7.1. Orice litigiu sau neînțelegere între magazinul online și client va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu este posibilă, litigiul va fi supus jurisdicției instanțelor competente din România.

7.2. Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România.