CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Echipă bine coordonată vorbește Despre Noi.

Prețuri speciale pentru distribuitori

Ești distribuitor sau un service specializat ? Ești in căutarea unui importator direct de componente laptop ? Avem mii de produse constant pe stoc.

Rapiditate și eficiență garantată!

Toate comenzile primite până la ora 16 vor fi expediate în aceeași zi.

Suntem o echipă mică, dar plină de energie, formată din pasionați de tehnologie și entuziaști ai lumii digitale. Ne-am unit forțele pentru a crea un magazin online care să ofere acces ușor și convenabil la o gamă largă de componente laptop de înaltă calitate, adaptate nevoilor și bugetelor diverse.

La Laptopservice.ro, ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, integritate și satisfacția clienților. Colaborăm strâns cu parteneri de încredere și furnizori de top pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. În plus, suntem mereu aici pentru a oferi suport tehnic și consultanță personalizată pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune alegeri pentru nevoile dvs. specifice.

Din 2008 am început importul de piese și componente pentru laptopuri. Suntem importatori direcți la ecrane, tastaturi, alimentatoare , baterii și nu numai.

Toată gama de produse se pot cumpăra atât in distribuție cât și către end useri. În cei peste 15 ani de activitate am investit mult in infrastructură și stoc pentru ca produsele afișate pe site să fie in continu pe stoc și expediate in cel mai scurt timp către clienți.

Echipa noastră

Lázár Zsolt

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER